Loading...
Loading...
Loading...

MH Arquitectes

Som un despatx d'arquitectura que es va fundar l'any 1978 per dos arquitectes companys d'estudis, en Melcior Manubens i Hom i en Jaume Hernández Martínez i que després de més de 40 anys duent a terme projectes d'habitatges, urbanisme i obra pública, actualment incorpora la sostenibilitat i l'ecologia en la professió per poder oferir edificis més edificants i respectuosos amb el medi ambient.

Fem projectes a mida pels nostres clients i controlem tots els aspectes per dur a terme l'obra fins a la seva finalització amb dedicació i esforç.

L'Equip

Marc Manubens Mayans

Arquitecte tècnic

Arquitecte tècnic des del juliol del 2002, va cursar Postgraus de direcció d'execució d'obres, Urbanisme i Perícia, ha estat tècnic municipal, perit judicial, responsable de projectes en despatx d'enginyeria dins el sector agropecuari, i ara recentment és tècnic al Bisbat de Vic; sempre ha estat vinculat al despatx i ha participat en projectes i obres diverses entre les quals diverses redaccions de Planejaments municipals, edificis comercials i terciaris, la rehabilitació del Teatre i Biblioteca municipal de Roda de Ter, projectes d'habitatges, tant plurifamiliar com unifamiliar i rehabilitacions i reformes de masies i edificis patrimonials com l'església del Carme de Vic i últimament la rehabilitació de la Catedral de Sant Pere de Vic. La seva passió és l'eficiència i l'estalvi energètic que es pot aconseguir en els edificis ben estudiats i la construcció en fusta.

Jaume Hernández Martínez

Arquitecte

Arquitecte superior amb una llarga experiència dins el sector públic i privat. Ha estat tècnic municipal de diferents ajuntaments al llarg dels anys (Sant Hipòlit de Voltregà, Collsuspina, Les Masies de Voltregà) i és tècnic a l'Ajuntament d'Espinelves). Compagina l'activitat en els Ajuntaments amb el despatx d'arquitectura. Ha estat redactor de molts planejaments municipals d'Osona, Masies de Roda, Torelló, Sant Hipòlit, Sant Julià de Vilatorta, Folgueroles, entre d'altres. La seva experiència aporta racionalitat en el disseny arquitectònic i en les solucions constructives. És un apassionat de l'arquitectura i la informàtica i un pilar per les noves generacions d'arquitectes.

Aleix Rueda Ballús

Arquitecte

Arquitecte a l'últim curs, professional rigorós, amb ganes d'aprendre i formar-se.

Arnau Gorchs

Arquitecte

Arquitectes superior des de l'any 2017, professional creatiu i intuïtiu aporta nous dissenys a l'equip i rugositat de treball. Té una gran experiència en edificis de grans dimensions i gestió d'obres complexes amb diversos industrials. La representació dels projectes en 3D i realitat virtual és la seva especialització.

Habitatges Eficients

Edificis Ecològics

Obra Tradicional

Rehabilitació